Een maatwerk keuken ontwerp je met zorg en aandacht

Een keuken ontwerp je met zorg en aandacht. Daarom doet Inmaatwerk het dus geheel anders. Inmaatwerk kijkt naar de wensen en eisen van gebruiker in plaats van standaard oplossingen die passend gemaakt worden. Samen creëren we een keuken waar u trots op kunt zijn. Uw wensen en eisen staan centraal in het ontwerp. Door middel van samples, kleurenwaaiers en beeldmateriaal worden de eerste ruwe schetsen gemaakt. Nadat de eventuele wijzigingen in de schetsen zijn doorgesproken worden ontwerp en diverse samples gepresenteerd. Een definitieve ontwerp is geboren.

De filosofie van Inmaatwerk is gericht op het volledig ontzorgen en begeleiden van haar klanten. Inmaatwerk neemt de verantwoording van de maatvoering van uw keuken, de bestelling en ook de montage van uw keuken.

Alles
Zakelijk
Particulier
Keukens

Inmaatwerk werkt met diverse erkende keukenmonteurs, gepassioneerde meubelmakers en interieurbouwers samen. Afhankelijk van uw wensen gaat Inmaatwerk op zoek naar de best passende vakman tegen een vooraf gebudgetteerd tarief. Vaak worden er materialen gebruikt die doorgaans niet standaard zijn, dat ook een ander plan van aanpak en daarmee dus ook specifieke expertise vraagt. Door de jaren heen heeft Inmaatwerk een team van uiterst vakmanschap in de portefeuille verzameld die allemaal hun bijdrage hebben geleverd in het ontstaan van Inmaatwerk.

Inmaatwerk zorgt niet alleen voor meer aparte ontwerpen maar is prijstechnisch ook bijzonder concurrerend!